Heey, wij zijn de wilde vaart!

Bij de Wilde Vaart komen jongeren van 15 t/m 19 jaar. We hebben iedere vrijdag opkomst op ons schip de l’ Avenir. De opkomst begint om 20:45 uur en eindigt officieel om 22:15 uur, maar we blijven meestal nog iets langer hangen. Het is supergezellig bij ons en je moet zeker een keer komen kijken!

Wat doen wij allemaal?
Tijdens de opkomst bespreken we vooral dingen die we zelf gaan organiseren. Bij de Wilde Vaart heb je namelijk geen leiding meer die alles voor je regelt, maar je moet zelf initiatief tonen en zelf met leuke ideeën komen, de begeleiding helpt je wel om alles voor elkaar te krijgen! In de zomer gaan we natuurlijk zeilen, wrikken of roeien, maar in de winter zijn we onder andere bezig met het onderhoud van ons schip en leuke activiteiten doen die we zelf mogen bedenken.

In de zomer gaan we met z’n allen op kamp, dit kamp moeten we helemaal zelf organiseren en bedenken. We hebben ook veel scoutingweekenden, als je hiermee meegaat ben je verzekerd van een superweekend! We gaan lekker zeilen, praten, zwemmen, luieren … Ook gaan we op survival weekend of doen we mee met een roeiwedstrijd.

Als er met de scouting een activiteit is, zijn wij er natuurlijk ook bij! Wij hebben bijvoorbeeld jaarlijks een barbecue en een carnavalsfeest. We helpen zelf ook veel bij activiteiten, zoals jota en het overvliegen.

Lijkt dit je allemaal superleuk? Kom dan ook eens bij ons kijken! Je zult het zeker super gezellig vinden! Voor meer informatie kan je mailen naar het leidingteam (wildevaart@dewatergeuzen.nl).